Zoeter Zoetst

Blondies

Blondies

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 12 tot 16 stuks

Ingredients

  • 220 gram ongezouten roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 280 gram bloem
  • 2 eieren

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.

2

Smelt de roomboter.

3

Mix de gesmolten boter samen met de lichtbruine basterdsuiker, donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.

4

Klop de eieren er één voor één doorheen. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

5

Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop 3 minuten goed door.

6

Schep het mengsel in de bakvorm en bak in 25 minuten gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like