Pasen/ Zoeter Zoetst

Paastaart met Advocaat, chocolade en bokkenpootjes

Paastaart met Advocaat, chocolade en bokkenpootjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 300 gram bokkenpootjes (gewone)
  • 85 gram roomboter
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje klopfix
  • 300 gram monchou
  • 2 el suiker
  • 7 el Advocaat
  • 160 gram Paasbokkenpootjes (wij kochten ze de bij de Deka)
  • 6 blokjes pure chocolade

Instructions

1

Bekleed een springvorm (24 cm) met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.

2

Verkruimel de bokkenpootjes (300 gram) en smelt de roomboter.

3

Meng dit met elkaar en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk goed aan. Zet in de koelkast.

4

Klop de slagroom stijf met de klopfix.

5

Klop de monchou los met de Advocaat en suiker.

6

Meng de slagroom met de monchou.

7

Halveer de Paasbokkenpootjes en zet ze rechtop tegen de rand van de springvorm aan.

8

Schep het monchoumengsel erin en zet de taart minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.

9

Hak de chocolade grof en verdeel over de taart.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: