Zoeter Zoetst

Brownies met pindakaas en pinda’s

Brownies met pindakaas en pinda's

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 150 gram roomboter
  • 160 gram pure chocolade
  • 140 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 75 gram bloem
  • 2 eieren
  • 10 eetlepels pindakaas met nootjes
  • 110 gram gezouten pinda's

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Smelt de chocolade samen met de roomboter au bain-marie.

3

Laat de chocolade wat afkoelen en roer dan met een garde de suiker erdoor.

4

Voeg één voor één de eieren toe. Roer goed door met de garde.

5

Spatel de bloem erdoor en voeg een snuf zout toe.

6

Bekleed een bakvorm van 10 bij 15 cm met bakpapier en schep de helft van het browniebeslag erin.

7

Verdeel hierover de pindakaas en bestrooi de pindakaas met 80 gram pinda's.

8

Schep hierop de andere helft van het beslag en bestrooi met de overgebleven pinda's.

9

Bak de brownies 25 minuten tot 30 minuten in de oven.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply