Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de speculaas en smelt de boter. Meng de boter met de speculaaskruimels en schep ze op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast voor minsten 15 minuten. Klop de slagroom stijf met de klopfix. Rasp de limoen en 1 sinaasappel. Pers de limoen en een halve sinaasappel uit. De andere sinaasappel gebruiken we voor het decoreren van de taart. Klop de monchou los samen met de basterdsuiker, sap van de limoen en sinaasappel, limoenrasp en sinaasappelrasp. Meng de monchou met de slagroom en de Licor 43. Schep het mengsel op de taartbodem en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Voor het opdienen rasp je de overgebleven sinaasappel. Bestrooi de taart met de sinaasappelrasp. Monchoutaart met Licor 43, sinaasappel, limoen en speculaas
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Monchoutaart met Licor 43, sinaasappel, limoen en speculaas
1
2
3
4
5
6
7
8
No Comments