Zoeter Zoetst

Witte chocolade monchoutaart met Oreo en aardbeien

Witte chocolade monchoutaart met Oreo en aardbeien

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Ingredients

  • 300 gram Oreo koekjes
  • 75 gram roomboter
  • 180 gram witte chocolade
  • 2 tl citroensap
  • 2 el suiker
  • 200 gram monchou
  • 250 ml slagroom
  • 300 gram aardbeien

Instructions

1

Bekleed de springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.

2

Verkruimel de Oreo koekjes en smelt de roomboter. Meng de boter met de koekkruimels. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten.

3

Smelt de witte chocolade au bain-marie.

4

Klop de slagroom stijf.

5

Klop in een andere kom de monchou los met de citroensap en suiker.

6

Meng de slagroom met de monchou en gesmolten witte chocolade.

7

Schep het monchou mengsel in de springvorm. Zet de taart in de koelkast voor minimaal 4 uur.

8

Snijd voor het serveren de aardbeien in plakjes en leg deze op de taart.

Vind ons op facebook

You Might Also Like