Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd elk bladerdeegplak in 4 vierkantjes. Leg deze op de bakplaat. Klop het eitje los en bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte eitje. Bak in 15 tot 20 minuten goudbruin. Klop ondertussen de mascarpone samen met de slagroom tot een lobbige bijna stijf mengsel. Voeg de suiker toe en klop nog even door. Snijd de aardbeien in plakjes. Laat de bladerdeegvierkantjes afkoelen. Schep op elk bladerdeeghapje een flinke dot mascarpone en leg er een paar plakjes aardbei op. Bestrooi eventueel met poedersuiker. Minitaartje met bladerdeeg, aardbeien en mascarponeroom
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Minitaartje met bladerdeeg, aardbeien en mascarponeroom
1
2
3
4
5
6
7
Romige ijstaart met mango, passievrucht, witte chocolade en sprits
Kokos brownies met Baileys mousse