Zoeter Zoetst

Frambozenmousse met chocolate chip cookies en mousse van witte chocolade

Frambozenmousse met chocolate chip cookies en mousse van witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 4

Ingredients

  • 4 chocolate chip cookies
  • 125 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 100 gram frambozen en paar frambozen voor de decoratie
  • 60 gram witte chocolade
  • 1 1/2 el witte basterdsuiker

Instructions

1

Verkruimel de chocolate chip cookies boven 4 glazen. Er mogen nog best grove stukjes inzitten.

2

Smelt de witte chocolade au bain-marie.

3

Pureer de frambozen en zeef de pitjes eruit.

4

Klop de slagroom stijf. Klop de mascarpone los en meng met de slagroom.

5

Verdeel het slagroom mascarponemengsel over twee kommen.

6

In de ene kom meng je het mascarpone mengsel met de witte chocolade.

7

In de andere kom meng je de frambozen en witte basterdsuiker door het mascarpone mengsel.

8

Schep in elk glaasje wat witte chocolademousse. Hierop schep je dan wat frambozenmousse.

9

Laat de glaasjes in de koelkast minimaal 2 uur opstijven. Voor het serveren kun je nog wat frambozen op de mousse leggen.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply