Zoeter Zoetst

Brownies met rood fruit en ricotta

Brownies met rood fruit en ricotta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 150 gram roomboter
  • 160 gram pure chocolade
  • 140 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 85 gram bloem
  • 2 eieren
  • 125 gram ricotta
  • 1 1/2 el poedersuiker
  • 2 a 3 handjes rood fruit

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Smelt de boter au bain-marie samen met de pure chocolade. Laat wat afkoelen.

3

Klop de eieren luchtig samen met de donkerbruine basterdsuiker. Voeg een snuf zout toe.

4

Voeg de gesmolten chocolade. Klop eventjes door.

5

Spatel de bloem er door.

6

Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier. Schep het beslag er in en bak de brownie in 35-40 minuten gaar.

7

Laat de brownie afkoelen.

8

Klop voor het serveren de ricotta los en romig. Voeg de poedersuiker toe en klop nog eventjes.

9

Schep de ricotta op de brownie en leg het fruit erop.

De brownie krijgt een frisse touch door de ricotta. En als je ricotta eventjes lekker opklopt wordt het een romige creme, mmm!

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply