Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Smelt de roomboter en verkruimel de kokosbiscuitjes. Meng deze met elkaar en schep in de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koelkast. Smelt de Tony's pecan kokos chocolade au bain-marie. Laat een beetje afkoelen. Klop de slagroom stijf met de suiker en de klopfix. Klop de roomkaas los. Meng met een spatel de slagroom, roomkaas, gesmolten chocolade en kokosrasp door elkaar. Schep de vulling op de bodem en zet de taart voor minimaal 4 uur terug in de koelkast. Voor het serveren rooster je de pecannoten 3 minuten in een droge koekenpan. Voeg dan de ahornsiroop toe en bak de noten nog 1 minuut. Laat wat afkoelen en schep dan de pecannoten op de taart. Cheesecake met Tony's pecan kokoschocolade met gekarameliseerde pecannoten
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Cheesecake met Tony’s pecan kokoschocolade met gekarameliseerde pecannoten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
No Comments