
Bekleed een springvorm van 18 cm of een cakevorm van 30 cm met plastic folie. Rasp de schil van de 2 citroenen. Pers het sap uit anderhalve citroen. Snijd de aardbeien in 4 stukjes. Klop de slagroom lobbig met de mascarpone, gecondenseerde melk, citroenrasp en citroensap. Leg op de bodem de Oreo enrobed white koekjes. Schep hierop een laagje van het mascarpone slagroommengsel (ongeveer 1/4) Breek de Oreo koekjes in stukjes. Verdeel 1/3 van de Oreo koekjes over de mascarponelaag en schep hierop 1/3 van de aardbeien. Hierop schep je weer een laagje van mascarponemengsel. Je begint nu weer overnieuw. Dus eerst een laagje Oreo koekjes en aardbeien en dan een laagje mascarpone mengsel. Herhaal dit nog een keer en eindig met een laagje mascarpone. Zet de ijstaart voor minimaal 8 uur in de diepvries. Haal de taart ruim voor het serveren (minimaal 10 a 15 minuten eruit). Zo kan het ijs en de aardbeien wat zachter worden en is de ijstaart nog iets lekkerder đCheesecake ijstaart met Oreo en aardbeien
Ingredients
Instructions