Ijsjes/ Toetjes

Split ijstaart Licor 43

Split ijstaart Licor 43

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 270 ml slagroom
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 1 vanillestokje
  • 1 sinaasappel
  • 125 ml Licor 43
  • 375 ml verse jus
  • 240 gram custardcakejes

Instructions

1

Was de sinaasappel en rasp de schil van de sinaasappel.

2

Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit.

3

Klop de slagroom samen met de mascarpone, gecondenseerde melk, vanillemerg en sinaasappelrasp tot een lobbige massa.

4

Bekleed een cakevorm van 30 cm met plastic folie.

5

Meng de Licor 43 met de verse jus.

6

We maakten in de ijstaart 4 laagjes met mascarpone slagroom ijs en 4 laagjes met de verse jus met Licor 43 en stukjes van de custard cakejes. Start met een laagje mascarpone slagroom ijs (1/4), hierop schep 1/4 van verse jus met Licor 43 en verkruimel 1/4 van de custardcakejes erover. Begin dan weer overnieuw. Zet de taart in de vriezer voor minimaal 8 uur.

Vind ons op facebook

You Might Also Like