Toetjes

Aardbeien tiramisu

Aardbeien tiramisu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,25 out of 5)
Loading...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 125 mililiter slagroom
  • 4 el poedersuiker
  • 12 lange vingers
  • 2 el limoensap
  • 450 gram aardbeien

Instructions

1

Klop de slagroom stijf. Voeg dan de poedersuiker toe.

2

Spatel de mascarpone los en meng dit met de slagroom.

3

Pureer 130 gram aardbeien met de limoensap tot een glad mengsel.

4

Snijd de rest van de aardbeien in plakjes.

5

Begin met het opbouwen van de glaasjes. Start met flinke eetlepel mascarponemengsel. Week dan de lange vingers in het aardbeien-limoenmengsel en leg deze op het mascarponemengsel. Hierop leg je een paar plakjes aardbeien. Dan start je weer overnieuw met het maken van de laagjes. Dit doe je totdat je alle glaasjes hebt gevuld.

6

Zet de tiramisu nog een aantal uur in koelkast.

Vind ons op facebook

You Might Also Like