Big Mac wraps
Ingredients
- 5 mini wraps
- 300 gram (vega, bijvoorbeeld van Beyond Meat) gehakt
- 1 tl knoflookpoeder
- 2 tl worcestershiresaus
- 3 slices augurk
- ongeveer 5 kleine handjes ijsbergsla
- 1 el olijfolie
- 2 tl azijn
- 1/2 tl mosterd
- 1/2 el citroensap
- 1 kleine ui
- 75 gram mayonaise
- 4 tl piccalilly
- 1 tl suiker
- 40 gram geraspte cheddarkaas
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
We gaan eerst de big Mac saus maken. Hak hiervoor het uitje heel erg fijn.
Meng de mayonaise met de azijn, piccalilly, suiker, mosterd, olijfolie, citroensap en 1 el fijngesneden ui. Roer dit goed door.
Bak het (vega) gehakt bruin samen met de knoflookpoeder en worcestershiresaus. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het gehakt over de vijf mini wraps. Bestrooi met de cheddar kaas.
Bak de wraps in 10 tot 12 minuten goudbruin.
Snijd in de tussentijd de 3 slices augurk heel fijn.
Verdeel de ijsbergsla, fijn gesneden augurk en fijn gesneden ui over de wraps en verdeel naar smaak de saus erover.