Diner

Big Mac wraps

Big Mac wraps

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 5 mini Big Mac wraps

Ingredients

  • 5 mini wraps
  • 300 gram (vega, bijvoorbeeld van Beyond Meat) gehakt
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 2 tl worcestershiresaus
  • 3 slices augurk
  • ongeveer 5 kleine handjes ijsbergsla
  • 1 el olijfolie
  • 2 tl azijn
  • 1/2 tl mosterd
  • 1/2 el citroensap
  • 1 kleine ui
  • 75 gram mayonaise
  • 4 tl piccalilly
  • 1 tl suiker
  • 40 gram geraspte cheddarkaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

We gaan eerst de big Mac saus maken. Hak hiervoor het uitje heel erg fijn.

3

Meng de mayonaise met de azijn, piccalilly, suiker, mosterd, olijfolie, citroensap en 1 el fijngesneden ui. Roer dit goed door.

4

Bak het (vega) gehakt bruin samen met de knoflookpoeder en worcestershiresaus. Breng op smaak met zout en peper.

5

Verdeel het gehakt over de vijf mini wraps. Bestrooi met de cheddar kaas.

6

Bak de wraps in 10 tot 12 minuten goudbruin.

7

Snijd in de tussentijd de 3 slices augurk heel fijn.

8

Verdeel de ijsbergsla, fijn gesneden augurk en fijn gesneden ui over de wraps en verdeel naar smaak de saus erover.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: