BBQ wraptaart
Ingredients
- 600 gram kipfilet of vegetarische kipstuckjes
- 4 el crème fraîche
- 5 el barbecuesaus met honing
- 300 gram mais
- 2 rode paprika's
- 2 rode uien
- 5 wraps
- 200 gram geraspte cheddar
Instructions
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de paprika's in stukjes. Snijd de rode uien in halve ringen. Laat de mais uitlekken.
Snijd de kipfilet in stukjes.
Bak de kipfilet of de vegetarisch kipstuckjes in wat olie bruin. Bak de paprikastukjes en rode ui een aantal minuten mee.
Voeg de mais toe. Verwarm dit een paar minuten. Zet dan het vuur uit.
Meng de crème fraîche met de barbecuesaus.
Leg een wrap op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel hierover 1/5 van de barbecuesaus. Hierop schep je 1/5 van de kip met groenten. Hierover verdeel je 1/5 van de cheddar kaas. Leg hierop een wrap en beleg ook deze met de saus, kip met groenten en geraspte cheddar. Dit doe je totdat je een wraptaart hebt met 5 wraps. Bak de wraptaart in 15 minuten in de oven.