Diner

BBQ wraptaart

BBQ wraptaart

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,67 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 600 gram kipfilet of vegetarische kipstuckjes
  • 4 el crème fraîche
  • 5 el barbecuesaus met honing
  • 300 gram mais
  • 2 rode paprika's
  • 2 rode uien
  • 5 wraps
  • 200 gram geraspte cheddar

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Snijd de paprika's in stukjes. Snijd de rode uien in halve ringen. Laat de mais uitlekken.

3

Snijd de kipfilet in stukjes.

4

Bak de kipfilet of de vegetarisch kipstuckjes in wat olie bruin. Bak de paprikastukjes en rode ui een aantal minuten mee.

5

Voeg de mais toe. Verwarm dit een paar minuten. Zet dan het vuur uit.

6

Meng de crème fraîche met de barbecuesaus.

7

Leg een wrap op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel hierover 1/5 van de barbecuesaus. Hierop schep je 1/5 van de kip met groenten. Hierover verdeel je 1/5 van de cheddar kaas. Leg hierop een wrap en beleg ook deze met de saus, kip met groenten en geraspte cheddar. Dit doe je totdat je een wraptaart hebt met 5 wraps. Bak de wraptaart in 15 minuten in de oven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: