Toetjes

Witte chocolade toetje met frambozen en pure chocolade

Witte chocoladetoetje met frambozen en pure chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,57 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 50 gram witte chocolade
  • 125 gram mascarpone
  • 80 ml slagroom
  • 3 blokjes pure chocolade
  • 75 gram frambozen

Instructions

1

Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat afkoelen.

2

Klop de mascarpone samen met de slagroom lobbig. Meng met de gesmolten witte chocolade.

3

Snijd de frambozen in kleinere stukjes.

4

Hak de pure chocolade fijn.

5

Nu gaan de glaasjes vullen. Je maakt in elk glaasje 3 laagjes met het witte chocoladeroom en 3 laagjes met stukjes framboos en pure chocolade. Je eindigt met een laagje frambozen met pure chocolade.

6

Je kunt ervoor kiezen om het toetje direct te serveren of even op te laten stijven in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: