Zoete start van de dag
We zijn niet van de hartige ontbijtjes. Wel van de hartige lunch.. Maar ‘s ochtends een plak kaas op je boterham, ons niet gezien. We zijn wel te porren voor zoete ontbijtjes. Voor deze wentelteefjes komen we wel ons bed uit π Zoet brood met romige witte chocoladekwark en zoete frambozencompote. Het water loopt ons in de mond…
Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat de witte chocolade wat afkoelen. Roer de gesmolten chocolade door de kwark (4 flinke eetlepels). Klop even goed met een garde tot je een glad mengsel hebt. Zet de kwark even in de koelkast. We gaan nu de compote maken. Doe de frambozen in een pannetje. Voeg hier de suiker en citroensap aan toe. Kook op een laag vuur tot je de gewenste dikte van de compote hebt. Dit duurt een aantal minuten. Laat de compote een klein beetje afkoelen. Klop de eieren los met de melk en de kaneel. Snijd het brood in dikke plakken. Smelt een klontje boter in een koekenpan. Haal de plakken brood door het melkeimengsel en bak de broodjes aan beiden zijden goudbruin. Serveer per persoon twee sneeΓ«n brood, een lepel kwark en naar smaak de frambozencompote. Wentelteefjes met witte chocoladekwark en frambozencompote
Ingredients
Instructions
No Comments