Ontbijt en lunch

Monkey bread met chai tea

Monkey Bread met chai tea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
By Nicole Serves: 4
Prep Time: 15 Cooking Time: 15

Een heerlijk zoet plukbrood met chai tea kruiden

Ingredients

  • 2 blikjes Danerolles petit pains
  • 80 gram boter
  • 10 el Drink me chai spiced chai latte
  • 5 el gecondenseerde melk

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Vet een kleine bakvorm of tulband in met boter.

3

Smelt de boter.

4

Strooi wat van het poeder drink me chai spiced chai latte op een bordje.

5

Haal het deeg uit de blikjes.

6

Giet de gesmolten boter in een schaaltje.

7

Rol van het deeg balletjes.

8

Haal deze balletjes vervolgens door de boter en dan door de chai tea poeder. Leg ze dan in de bakvorm tegen elkaar aan. Zo ga je door totdat de bakvorm gevuld is. Zonodig kun je twee lagen maken.

9

Zet de bakvorm voor ongeveer 12 tot 15 minuten in de oven.

10

Haal het monkey bread uit de bakvorm en giet de gecondenseerde melk erover.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply