Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en leg het voor je neer als een rechthoek. Snijd het rechthoek in 7 reepjes. Besmeer de reepjes met ongeveer anderhalve theelepel per reepje met de kersenjam. Klop het eitje los. Vouw de reepjes bladerdeeg dicht. Besmeer de reepjes met het losgeklopt eitje. Leg ze op de bakplaat. Draai dan van elk reepje de uiteindes in tegengestelde richting in. Zet ze dan in de oven voor 18-20 minuten. Check tussendoor of ze niet te bruin worden. Snijd ondertussen de brie in. Druip er wat honing over. Zet de brie in de oven voor de laatste 8 minuten. Met de bladerdeegstengels kun je heerlijk dippen in de warme brie. Warme brie met bladerdeegstengels met kersen
Ingredients
Instructions
Lazy Sunday
Warme brie met bladerdeegstengels met kersen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Appeltaart met walnotenspijs en gekarameliseerde walnoten
Frambozentaart met witte chocolade en monchou