Lazy Sunday

Truffel champignons bladerdeeghapjes

Truffel champignons bladerdeeghapjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 12 stuks

Ingredients

  • 3 el truffeltapenade
  • 2 el crème fraîche
  • 1 el Grana Padano (geraspt)
  • 125 gram champignons
  • 1 rol vers bladerdeeg
  • Extra nodig: uitsteekvorm van 7 tot 8 cm

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Rol het bladerdeeg uit op de bakplaat. Steek er met uitsteekvorm 12 rondjes uit.

3

Snijd de champignons fijn.

4

Meng de crème fraîche met de truffeltapenade en Grana Padano.

5

Besmeer de bladerdeegrondjes met de truffelkaasroom. Verdeel de champignons erover.

6

Bak de truffelchampignons bladerdeeghapjes in 15 tot 20 minuten gaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: