Toetjes

Tropische tiramisu met Malibu, kokos en ananas

Tropische tiramisu met Malibu, kokos en ananas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 100 ml slagroom
  • 100 ml kokosmelk
  • 10 el Malibu
  • 4 el suiker
  • 6 nizza kokoskoekjes
  • 400 gram ananas

Instructions

1

Klop de mascarpone samen met de slagroom, kokosmelk en 4 el suiker lobbig. Voeg 3 el Malibu toe en klop nog even door.

2

Snijd de ananas in stukjes.

3

Vul een laag schaaltje met de rest van Malibu. Hier ga je straks de koekjes in dopen.

4

Vul elk glaasje met een laagje mascarpone kokosroom. Doop dan de koekjes in de Malibu en leg dit op de room. Verdeel erover wat blokjes ananas nadat je ze hebt uitgeknepen. Schep dan weer een laagje mascarpone kokoroom erop. Hierop komen weer de kokoskoekjes die je in de Malibu hebt geweekt. Verdeel erover weer wat stukjes ananas. Schep hierop het laatste laagje mascarpone kokosroom en verdeel de laatste stukjes ananas erover.

5

Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur.

Vind ons op facebook

You Might Also Like