Diner

Taco bowl

Taco bowl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 blik mais
  • 300 gram (vega) gehakt
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 150 gram basmatirijst
  • 1 x taco mix kruiden
  • 1 zak Nacho chips
  • Klein zakje ijsbergsla
  • zure room (ongeveer 1 tot 2 el per persoon)

Instructions

1

Breng een pan met water aan de kook. Kook de basmatirijst volgens de bereidingstijd op de verpakking.

2

Bak het gehakt bruin. Roer de taco mix kruiden erdoor en voeg 100 ml water toe. Laat eventjes zachtjes sudderen.

3

Doe de mais in een pan en verwarm kort. Laat daarna uitlekken in een vergiet.

4

Halveer de cherrytomaatjes.

5

Verdeel de rijst, mais, ijsbergsla en cherrytomaten over 4 kommetjes. Schep hierbij het (vega) gehakt en de nachochips. Schep in elk schaaltje wat zure room (ongeveer 1 tot 2 el per persoon) en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: