Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakvorm van 18 x 24 cm met bakpapier. Snijd de appel in stukjes. Klop de roomboter samen met de donkerbruine basterdsuiker luchtig. Voeg 1 ei en een snuf zout toe en klop nog even door. Spatel de bloem, stukjes appel en amandelen erdoor. Schep het beslag in de bakvorm. Klop het andere eitje los. Bestrijk de boterkoek met het losgeklopte ei. Maak er met een mes diagonale strepen in. Bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de boterkoek in 28 tot 30 minuten gaar. Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt. Speculaas boterkoek met appel en amandelen
Ingredients
Instructions
Sinterklaas/ Zoeter Zoetst
Speculaas boterkoek met appel en amandelen
1
2
3
4
5
6
7
8
Kruidnoten tiramisu met chocolademelk en truffelkruidnoten
Lasagne met spinazie, champignons en truffel