Diner

Shoarma plaattaart

Shoarma plaattaart

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 rol Flammkuchen
  • 3 el crème fraîche
  • 175 gram vegetarische shoarma
  • 1 kleine rode ui
  • 40 gram geraspte cheddar
  • Knoflooksaus

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Rol het deeg uit op de bakplaat. Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche.

3

Verdeel hierover de vegetarische shoarma.

4

Bak de flammkuchen 6 minuten. Snijd ondertussen de rode ui in halve ringen.

5

Haal de flammkuchen er even uit. Verdeel de rode ui erover en de geraspte cheddar. Bak in het midden van de oven nog 6 tot 8 minuten.

6

Serveer de shoarmaplaattaart met knoflooksaus.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: