Diner

Ravioli ovenschotel met rode pesto

Ravioli ovenschotel met rode pesto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 3,57 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 2 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 gram ravioli met kaas
  • 275 gram rode pesto
  • 200 gram crème fraîche
  • 40 gram Parmezaanse kaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met boter.

2

Zet een pan water op en breng aan de kook.

3

Snijd ondertussen de ui en teentjes knoflook fijn.

4

Verwarm wat olie in een pan en bak de ui en knoflook glazig.

5

Snijd ondertussen de paprika's en de courgette in stukjes. Bak deze mee met de ui en knoflook voor ongeveer 8 minuten.

6

Kook de ravioli gaar zoals aangegeven op de verpakking.

7

Voeg de pesto toe aan de groenten. Laat even mee koken en voeg dan de crème fraîche toe. Roer goed door. Meng de saus met de ravioli. Schep dit in de ovenschaal en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bak de ovenschotel in 10 minuten gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like