Diner

Ravioli met rucolapesto met pistachenoten

Ravioli met rucola pesto met pistache

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 50 ml olijfolie
  • 75 gram rucola en twee handjes extra
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 50 gram pistachenoten en een handje extra om het gerecht mee te bestrooien
  • 250 gram ravioli
  • 200 gram cherrytomaten

Instructions

1

Pureer 75 gram rucola samen de olijfolie, pistachenoten en Parmezaanse kaas tot een glad mengsel. Breng op smaak met zout en peper.

2

Breng een pan water aan de kook. Kook hierin de ravioli gaar.

3

Halveer ondertussen de cherrytomaten

4

Serveer de ravioli met de rucolapesto, rucola, cherrytomaten en bestrooi met pistachenoten. Mocht je rucolapesto overhouden dan kan je dit in de koelkast een dag of 3 tot 4 bewaren. Ook lekker op een tosti.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: