Diner

Ravioli met champignonnenroomsaus

Ravioli met champignonnen room saus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 400 gram champignons
  • 500 gram ravioli
  • 1 prei
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl peterselie
  • 250 ml slagroom
  • 100 gram doperwten uit de diepvries

Instructions

1

Breng water aan de kook voor de ravioli.

2

Snijd de ui en teentjes knoflook fijn.

3

Snijd de prei in dunne ringen en was de prei goed.

4

Bak de ui, prei en knoflook 5 minuten in wat olie.

5

Snijd ondertussen de champignons in plakjes en bak deze mee voor ongeveer 5 minuten.

6

Voeg dan de peterselie, peper, zout en slagroom toe. Breng dit zachtjes aan de kook en kook dan de doperwtjes mee voor 6 minuten.

7

Kook de ravioli zoals aangegeven op de verpakking.

8

Serveer de ravioli met de champignonnenroomsaus.

Vind ons op facebook

You Might Also Like