Zoeter Zoetst

Perenflapjes met karamel en amandelschaafsel

Perenflapjes met karamel en amandelschaafsel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 peer
  • 30 gram fudge
  • 2 tl suiker
  • 3 tl amandelschaafsel
  • 1 ei

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 225 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

3

Snijd de peer in stukjes en dep droog met keuekenpapier. Meng met 1 tl suiker.

4

Snijd de fudge in kleine blokjes en roer ze door de stukjes peer.

5

Schep in het midden van het bladerdeeg wat stukjes peer met fudge. Net zoals je een appelflapje vult.

6

Vouw het bladerdeeg dicht, druk de naden goed dicht.

7

Klop een eitje los. Bestrijk de perenflapjes met het losgeklopte eitje en bestrooi met 1 tl suiker en de amandelschaafsel.

8

Bak in 15 tot 20 minuten gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like