Diner

Parcelcouscous salade met pesto

Parelcouscoussalade met pesto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 300 gram parelcouscous
  • 1 rode paprika
  • 300 gram cherry tomaatjes
  • 50 gram zongedroogde tomaatjes
  • 4 el pijnboompitjes
  • 75 gram Grana Padano
  • 250 gram (groene) pesto

Instructions

1

Kook de parelcouscous volgens de bereidingstijd op de verpakking.

2

Snijd de rode paprika in stukjes en bak in wat olie 5 minuutjes.

3

Snijd de zongedroogde tomaatjes en de cherry tomaatjes in stukjes.

4

Snijd de Grana Padano in kleine blokjes.

5

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

6

Meng de parelcouscous met de cherry tomaatjes, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, paprika, Grana Padanon blokjes en de groene pesto. Breng op smaak met zout en peper.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: