Diner

Mexicaanse wraptaart met gesmolten cheddar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 Seasoning mix Burritos
  • 500 gram rundergehakt
  • 300 gram mais
  • 400 gram zwarte bonen
  • 70 gram tomatenpuree
  • 200 gram crème fraîche
  • 100 gram geraspte cheddar
  • 4 grote wraps

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed bakplaat met bakpapier.

2

Bak het gehakt rul.

3

Laat de bonen en mais ondertussen uitlekken in een vergiet.

4

Voeg de tomatenpuree aan het gehakt toe. Roer even door. Voeg dan de Burritos kruiden toe. Roer weer even goed door.

5

Voeg dan de bonen en mais toe. Verwarm dit even mee.

6

Leg een wrap op de bakplaat. Besmeer deze met 1/4 van de crème fraîche. Schep hierop 1/3 van het gehaktmengsel. Leg hierop weer een wrap. Herhaal de stappen totdat je de laatste wrap erop hebt gelegd. Deze besmeer je met het laatste crème fraîche en bestrooi je met de kaas.

7

Bak de wraptaart in 15 minuten gaar in de oven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: