Snijd het vanillestokje open en schraap het vanillemerg eruit. Doe het vanillemerg, het vanillestokje en 450 ml melk in een pannetje en zet deze op het vuur. Klop ondertussen 50 ml melk met de suiker en de eidooiers. Voeg dan de maΓ―zena toe en klop nog eventjes door. Als de melk kookt, verwijder je het vanillestokje. Giet de helft van de melk al kloppend bij het eimengsel. Klop door. Giet dan dit mengsel weer terug in de pan bij de rest van de melk en breng dit al roerend met een garde aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken, blijf roeren. Giet de banketbakkersroom in een lage bak en dek af met folie. Laat wat afkoelen en zet dan in de koelkast, minstens een uur of 4. Voor het serveren van de croissants klop je de banketbakkersroom door en voeg je 6 el Licor 43 toe. Snijd de perzik in schijfjes. Vul de croissants met Licor 43 banketbakkersroom en verdeel de stukjes perzik erover. Licor 43 roomcroissantje met perzik
Ingredients
Instructions
Ontbijt en lunch/ Zoeter Zoetst
Licor 43 roomcroissantje met perzik
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10