Kerst/ Ontbijt en lunch

Kinderbueno tulband met hazelnoten en Nutella

Kinderbueno tulband met hazelnoten en Nutella

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 170 gram croissantdeeg
  • 40 gram roomboter
  • 40 gram hazelnoten
  • 3 kinderbueno reepjes
  • 3 tl Nutella
  • Tulband van 22 cm

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Vet de tulband in met boter.

3

Rol het croissantdeeg uit. Druk de naden dicht. Snijd er 6 rechthoekjes van.

4

Besmeer elk rechthoekje deeg met een halve theelepel Nutella.

5

Leg hierop een halve reep Kinderbueno.

6

Hak de hazelnoten fijn. Verdeel ze over de tulband.

7

Smelt de roomboter en doe de boter in een schaaltje.

8

Vouw de deegrechthoekjes dicht. Haal ze door de gesmolten boter en leg ze met de dichtgevouwen kant naar boven in de tulband.

9

Bak de krans in 20 minuten gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like