Survive the snack attack

Homemade snickers

Homemade snickers

Een van onze guilty pleasures de snickers… Chocola gecombineerd met pinda’s en caramel, mmm! Deze ‘gezonde’ variant is met dadels, pure chocola en pindakaas. 

Snickers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 3

Ingredients

  • 2 tl (biologische) pindakaas
  • 1 tl gesmolten kokosolie
  • 6 dadels
  • 50 gram ongezouten pinda's
  • 140 gram pure chocola met ten minste 70% cacao

Instructions

1

Smelt 50 gram chocola en vul hiermee de bodem en de zijkanten van de siliconen repenvorm.

2

Zet deze in de koelkast.

3

Smelt de kokosolie. Meng deze met de dadels en pureer deze tot een glad mengsel.

4

Meng vervolgens de pindakaas erdoor.

5

Hak de pinda's in stukjes en meng deze met het dadelpindakaasmengsel.

6

Smelt de chocolade. Vul de repen met het dadelpindakaasmengsel en vul deze verder met de gesmolten chocolade.

7

Zet de repen voor minstens een uur in de koelkast.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply