Diner

Gnocchi traybake met pesto

Gnocchi traybake met gegrilde groenten en pesto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 2 rode paprika's
  • 1 courgette
  • 1 rode ui
  • 300 gram cherrytomaten
  • 1 kg gnocchi
  • 5 el olijfolie
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 75 gram Parmezaanse kaas
  • 100 gram pesto

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Snijd de rode paprika's in reepjes. Snijd de courgette in plakjes en de rode ui in halve ringen.

3

Meng de courgette met de paprika, rode ui en de gnocchi. Giet er 4 el olijfolie op. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en hussel door. Verspreid de groenten en gnocchi over de bakplaat. Bestrooi met wat zout en peper.

4

Zet 20 minuten in oven.

5

Halveer de cherrytomaten en meng ze met 1 el olijfolie. Schep de cherrytomaten op de bakplaat.

6

Bak dan weer 10 minuten. Roer de pesto erdoor en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bak in het midden van de oven 10-15 minuten totdat de gnocchi lekker goudbruin is.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: