Gnocchi traybake met gegrilde groenten en pesto
Ingredients
- 2 rode paprika's
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 300 gram cherrytomaten
- 1 kg gnocchi
- 5 el olijfolie
- 1 el Italiaanse kruiden
- 75 gram Parmezaanse kaas
- 100 gram pesto
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Snijd de rode paprika's in reepjes. Snijd de courgette in plakjes en de rode ui in halve ringen.
3
Meng de courgette met de paprika, rode ui en de gnocchi. Giet er 4 el olijfolie op. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en hussel door. Verspreid de groenten en gnocchi over de bakplaat. Bestrooi met wat zout en peper.
4
Zet 20 minuten in oven.
5
Halveer de cherrytomaten en meng ze met 1 el olijfolie. Schep de cherrytomaten op de bakplaat.
6
Bak dan weer 10 minuten. Roer de pesto erdoor en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Bak in het midden van de oven 10-15 minuten totdat de gnocchi lekker goudbruin is.