Diner

Gnocchi met pesto, tomaatjes en mozzarella uit de oven

Gnocchi met pesto, tomaatjes en mozzarella uit de oven

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 3,58 out of 5)
Laden...
Serves: 3

Ingredients

  • 500 gram gnocchi
  • 400 gram tomaatjes
  • 125 gram pesto van goede kwaliteit
  • 1 bol mozzarella
  • 1/2 el Italiaanse kruiden

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met wat boter of olie.

2

Zet een pan water op en breng aan de kook.

3

Snijd ondertussen de tomaatjes door.

4

Kook de gnocchi totdat ze boven komen drijven. Haal ze dan uit de pan, doe ze in een vergiet en spoel de gnocchi af onder de kraan. Maak de gnocchi droog.

5

Verdeel de gnocchi over de ovenschaal. Verdeel hierover de tomaatjes, pesto en de mozzarella. Strooi de kruiden erover en bak de gnocchi in 20 minuten in de oven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: