3 verschillende soorten gevulde eieren
Ingredients
- 9 eieren
- 1 1/2 sriracha mayonaise
- 2 el mayonaise
- 1 tl miso pasta
- 1 1/2 el heksenkaas
- Wat verse bieslook
- 1/2 bosuitje
- Paprikapoeder
Instructions
We gaan 3 soorten gevulde eieren maken namelijk gevulde heksenkaas eitjes, miso eieren en Sriracha eitjes. Van elke soort maken we er 6 (3 eieren).
Kook de eieren hard in 10 minuten. Pel de eieren en halveer de eieren. Haal het eigeel eruit en schep het per 3 eitjes in een schaaltje.
Je hebt nu 3 kommetjes met eigeel. Voeg voor de Sriracha eitjes 1 1/2 el Sriracha mayonaise en 1/2 el gewone mayonaise toe aan ÊÊn kommetje. Prak dit goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Vul 6 halve eitjes met dit Sriracha mengsel. Snijd de bosuitje in ringetjes en bestrooi de Sriracha eitjes hiermee.
We gaan nu miso eitjes maken. Voeg aan het kommetje eigeel 1 1/2 mayonaise en 1 tl miso toe, prak goed door. Breng op smaak met zout en peper en vul hier 6 halve eitjes mee. Bestrooi met wat paprikapoeder.
Als laatste gaan we nu Heksenkaas eitjes maken. Meng hiervoor het eigeel met 1 1/2 el Heksenkaas en vul de eitjes ermee. Bestrooi met wat verse bieslook.