Pasen

Heksenkaas eitjes, miso eitjes en sriracha eieren

3 verschillende soorten gevulde eieren

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 18 stuks

Ingredients

  • 9 eieren
  • 1 1/2 sriracha mayonaise
  • 2 el mayonaise
  • 1 tl miso pasta
  • 1 1/2 el heksenkaas
  • Wat verse bieslook
  • 1/2 bosuitje
  • Paprikapoeder

Instructions

1

We gaan 3 soorten gevulde eieren maken namelijk gevulde heksenkaas eitjes, miso eieren en Sriracha eitjes. Van elke soort maken we er 6 (3 eieren).

2

Kook de eieren hard in 10 minuten. Pel de eieren en halveer de eieren. Haal het eigeel eruit en schep het per 3 eitjes in een schaaltje.

3

Je hebt nu 3 kommetjes met eigeel. Voeg voor de Sriracha eitjes 1 1/2 el Sriracha mayonaise en 1/2 el gewone mayonaise toe aan ÊÊn kommetje. Prak dit goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Vul 6 halve eitjes met dit Sriracha mengsel. Snijd de bosuitje in ringetjes en bestrooi de Sriracha eitjes hiermee.

4

We gaan nu miso eitjes maken. Voeg aan het kommetje eigeel 1 1/2 mayonaise en 1 tl miso toe, prak goed door. Breng op smaak met zout en peper en vul hier 6 halve eitjes mee. Bestrooi met wat paprikapoeder.

5

Als laatste gaan we nu Heksenkaas eitjes maken. Meng hiervoor het eigeel met 1 1/2 el Heksenkaas en vul de eitjes ermee. Bestrooi met wat verse bieslook.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: