Kerstontbijtje
Lekker lang en uitgebreid ontbijten hoort voor ons echt bij kerst. Met natuurlijk een kerststol, lekkere broodjes en beleg. Elk jaar proberen we op de ontbijttafel iets neer te zetten dat we nog niet kennen of nog nooit hebben gemaakt. Met kerst dit jaar zijn deze kerstcroissantjes met stoofpeertjes, roomkaas en bitterkoekjeskruimels dat geworden.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het stoofpeertje in kleine stukjes. Klop de roomkaas met een garde los met de basterdsuiker. Verkruimel de bitterkoekjes. Rol het deeg uit en snijd door op de aangegeven lijnen. Bestrijk het deeg met de roomkaas. Beleg dan met de stukjes stoofpeer en bitterkoekjeskruimels. Rol ze op tot een croissant en bestrijk de croissantjes met het losgeklopte ei. Bak ze in de oven af voor 12 tot 15 minuten. Croissantje met stoofpeer, roomkaas en bitterkoekjeskruimels
Ingredients
Instructions
No Comments