Kerst/ Toetjes

Panna cotta met stoofpeertjes

Panna cotta met stoofpeertjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 vanillemerg
  • 420 mililiter slagroom
  • 180 gram witte chocolade
  • 3 blaadjes gelatine
  • 2 stoofpeertjes (we gebruikten de stoofpeertjes die we hadden gestoofd in Licor 43 en Port. Recept staat in de kerstrubriek)

Instructions

1

Week de blaadjes gelatine in koud water voor 10 minuten.

2

Schraap het merg uit het vanillestokje.

3

Breek de witte chocolade in blokjes en doe dit in een kom.

4

Breng de slagroom met het vanillemerg aan de kook.

5

Zet het vuur uit. Voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer goed door.

6

Schenk de slagroom op de witte chocoladeblokjes en roer totdat alle chocolade gesmolten is.

7

Vul de glaasjes met de panna cotta en zet ze voor een aantal uur in de koelkast.

8

Voor het serveren snijd je twee stoofpeertjes in kleine stukjes en schep je deze op de panna cotta.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply