Toetjes

Citroenmousse in citroen

Citroenmousse in een citroen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: Voor 6 halve citroenen

Ingredients

  • 3 citroenen
  • 125 gram mascarpone
  • 100 ml slagroom
  • 1 1/2 el suiker
  • 8 tl citroensap
  • Eventueel voor decoratie: muntblaadjes en citroenrasp

Instructions

1

Halveer de citroenen. Haal het vruchtvlees eruit. Pers het sap uit het vruchtvlees van de citroenen.

2

Klop de mascarpone samen met de slagroom lobbig. Klop de citroensap en suiker erdoor..

3

Vul de 6 halve citroenen met de citroenmousse.

4

Decoreer eventueel met wat muntblaadjes en citroenrasp. Je kunt de citroentoetjes tot gebruik even laten opstijven in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: