Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed een cakeblik van 30 cm met bakpapier. Verkruimel 250 gram Oreo koekjes. Smelt de roomboter. Meng de boter met de Oreo koekjes. Schep dit op de bodem van het cakeblik. Druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet even in de koelkast. Klop de roomkaas los. Voeg de suiker en het vanille-extract toe. Rasp de citroen en voeg de citroenrasp toe. Klop de eieren één voor één er door. Voeg het volgende ei pas toe als de vorige is opgenomen. Meng de frambozen met de bloem. Schep door het beslag. Schep het beslag in de cakevorm. Bak de cheesecake cake in 75-80 minuten gaar. Laat de cake in de oven afkoelen (1 uur). Zet dan de cake in de koelkast gedurende een hele nacht. Voor de topping klop je mascarpone samen met de slagroom en poedersuiker tot een lobbig mengsel. Schep op de cake. Verkruimel de overgebleven Oreo koekjes erboven. Cheesecake met oreo en frambozen met een topping van mascarpone
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Cheesecake met oreo en frambozen met een topping van mascarpone
1
2
3
4
5
6
7
8
No Comments