
Blondies met Tony's karamel zeezout chocolade
Ingredients
- 220 gram ongezouten roomboter
- 170 gram lichtbruine basterdsuiker
- 170 gram donkerbruine basterdsuiker
- 1 el vanille extract
- 250 gram bloem
- 2 eieren
- 100 gram Tony's chocolade karamel zeezout
Instructions
1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.
2
Hak de chocolade grof.
3
Smelt de roomboter.
4
Mix de gesmolten boter samen met de lichtbruine basterdsuiker, donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.
5
Klop de eieren er één voor één door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.
6
Klop de bloem en snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten goed door.
7
Spatel de karamel zeezout chocolade door het beslag. Schep het beslag in de bakvorm en bak in 25 minuten gaar.