Zoeter Zoetst

Blondies met Tony’s karamel zeezout chocolade

Blondies met Tony's karamel zeezout chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 3,63 out of 5)
Laden...
Serves: 12 tot 16

Ingredients

  • 220 gram ongezouten roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 100 gram Tony's chocolade karamel zeezout

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.

2

Hak de chocolade grof.

3

Smelt de roomboter.

4

Mix de gesmolten boter samen met de lichtbruine basterdsuiker, donkerbruine basterdsuiker en vanille extract tot een glad mengsel.

5

Klop de eieren er één voor één door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

6

Klop de bloem en snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten goed door.

7

Spatel de karamel zeezout chocolade door het beslag. Schep het beslag in de bakvorm en bak in 25 minuten gaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: