Zoeter Zoetst

Blondies met Nutella en Maltezers

Blondies met Nutella en Maltezers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 3,10 out of 5)
Laden...
Serves: 12 tot 16

Ingredients

  • 220 gram ongezouten roomboter
  • 170 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 170 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el vanille extract
  • 250 gram bloem
  • 2 eieren
  • 80 gram Maltezers
  • 2 flinke el Nutella of een andere hazelnootpasta

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.

2

Smelt de roomboter.

3

Mix de gesmolten roomboter samen met het vanille extract en de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker tot een glad mengsel.

4

Klop de eieren er een voor een door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen.

5

Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten goed door.

6

Spatel de maltezers door het beslag.

7

Vul de vorm met de helft van het beslag.

8

Verwarm de Nutella kort in een pan zodat hij makkelijker te verdelen is de over de blondie. Verdeel de Nutella over het beslag. Schep het overgebleven beslag in de vorm.

9

Bak de blondie in 25 tot 28 minuten in de oven. Laat afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: