Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier. Smelt de roomboter. Mix de gesmolten roomboter samen met het vanille extract en de lichtbruine en donkerbruine basterdsuiker tot een glad mengsel. Klop de eieren er een voor een door. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het vorige ei helemaal is opgenomen. Klop de bloem en een snuf zout erdoor en klop het mengsel 3 minuten goed door. Spatel de maltezers door het beslag. Vul de vorm met de helft van het beslag. Verwarm de Nutella kort in een pan zodat hij makkelijker te verdelen is de over de blondie. Verdeel de Nutella over het beslag. Schep het overgebleven beslag in de vorm. Bak de blondie in 25 tot 28 minuten in de oven. Laat afkoelen voordat je hem aansnijdt. Blondies met Nutella en Maltezers
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Blondies met Nutella en Maltezers
1
2
3
4
5
6
7
8
9