Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop het ei los. Snijd de halve appel in stukjes. Laat het bladerdeeg een beetje ontdooien. Maal in de keukenmachine of met de staafmixer 100 gram amandelen, 40 gram suiker en de helft van het losgeklopte ei tot een glad mengsel. Snijd het bladerdeeg aan beide kanten op gelijke hoogte horizontaal in. Zodat je straks de reepjes bladerdeeg over de vulling kan vlechten. Schep op elk plakje bladerdeeg wat spijs. Verdeel de stukjes appel erover. Vlecht de reepjes over de vulling. Hak de overgebleven amandelen fijn. Bestrijk elk pakketje met het losgeklopte ei en bestrooi met de fijngehakte amandelen. Bak amandelbroodjes in 15 minuten gaar. Zoet broodje met amandelspijs en appel
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Zoet broodje met amandelspijs en appel
1
2
3
4
5
6
7
8
9
No Comments