Bekleed een springvorm (24 cm) met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Maal 100 gram pistachenoten fijn. Maal de digestive koekjes fijn. Meng deze door elkaar. Smelt de roomboter en meng deze met de koekkruimels en fijngemalen pistache. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet de in de koelkast voor minimaal 15 minuten. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Blijf goed doorroeren. Laat de chocolade wat afkoelen. Klop de slagroom stijf. Rasp de limoenen. Knijp het sap uit 1 limoen. Klop de monchou los met de limoenrasp en limoensap. Klop de slagroom en gesmolten chocolade erdoor. Schep in de springvorm en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. Hak de overgebleven pistache grof en bestrooi de taart ermee. Witte chocoladetaart met monchou, pistache en limoen
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Witte chocoladetaart met monchou, pistache en limoen
1
2
3
4
5
6
7
8
9