Bekleed de springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de Oreo koekjes en smelt de roomboter. Meng de boter met de koekkruimels. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Klop de slagroom stijf. Klop in een andere kom de monchou los met de citroensap en suiker. Meng de slagroom met de monchou en gesmolten witte chocolade. Schep het monchou mengsel in de springvorm. Zet de taart in de koelkast voor minimaal 4 uur. Snijd voor het serveren de aardbeien in plakjes en leg deze op de taart. Witte chocolade monchoutaart met Oreo en aardbeien
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Witte chocolade monchoutaart met Oreo en aardbeien
1
2
3
4
5
6
7
8