Toetjes

Warme appel met vanillevla en Bastogne

Warme appel met vanillevla en Bastognekoekjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 1 appel
  • Klontje boter
  • Snuf kaneel
  • 2 Bastognekoekjes
  • 200 ml vanillevla

Instructions

1

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in stukjes.

2

Smelt de boter in een pan. Bak in de pan de appeltjes zacht. Bestrooi met een snuf kaneel.

3

Hak de Bastognekoekjes grof. Verdeel de helft van de Bastognestukjes over de bodem van de twee glaasjes.

4

Verdeel hierover ook de helft van de stukjes appel over.

5

Schenk de vanillevla erop.

6

Verdeel de overgebleven Bastognekoekjes en appels over de twee glaasjes en serveer direct.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: