Diner

Tagliatelle met gevulde tomaat uit de oven met pestoroomsaus

Tagliatelle met gevulde tomaten met pestoroomsaus uit de oven

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 12 tomaten
  • 200 gram groene pesto
  • 100 gram crème fraîche
  • 40 gram Grana Padano
  • 40 gram pijnboompitjes
  • 320-400 gram pasta naar keuze, zoals penne of tagliatelle

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met wat boter.

2

Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook.

3

Haal de kapjes van de tomaten en snijd deze in stukjes. Hol de tomaten uit en zet ze in de ovenschaal.

4

Meng de stukjes tomaat met de pesto en crème fraîche. Vul hiermee de tomaten. Bestrooi de gevulde tomaten met de Grana Padano. Zet de tomaatjes in de oven en bak ze 15 minuten.

5

Kook ondertussen de pasta gaar.

6

Rooster wat pijnboompitjes in een droge koekenpan. Serveer de pasta met de gevulde tomaten met pestoroomsaus en bestrooi met de pijnboompitjes.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: