Leg de gelatineblaadjes in koud water. Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de chocoladekoekjes en smelt de roomboter. Meng de koekkruimels met de boter en schep dit in de springvorm. Verdeel over de bodem en druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten. Klop de slagroom stijf met de suiker. Meng de kwark door de slagroom. Knijp de gelatineblaadjes uit en meng deze met 8 el warm water in een pan. Zet de pan op het vuur en verwarm en roer totdat de gelatine is opgelost. Voeg dit langzaam toe aan het kwarkmengsel. Spatel de gelatine er voorzichtig door. Schep de kwark in de springvorm en laat in de koelkast minimaal 4 uur opstijven. Voor het serveren verkruimel je de Oreo koekjes boven de taart. Stracciatella kwark taart met Oreo kruimels
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Stracciatella kwark taart met Oreo kruimels
1
2
3
4
5
6
7
8
9